Να στείλετε μήνυμα

Μπορεί Proviron να αυξήσει τη μάζα μυών και να μειώσει το λίπος;

June 3, 2019

τελευταία εταιρεία περί Μπορεί Proviron να αυξήσει τη μάζα μυών και να μειώσει το λίπος;

Το Mesterolone Proviron ή Provibol (Mesterolone) είναι το πιό ιστορικό αναβολικό στεροειδές που κυκλοφορεί στην αγορά. Η φαρμακευτική γιγαντιαία επιχείρηση Schering παρήγαγε το φάρμακο το 1934. Επίσημα αποκαλούμενα το Mesterolone, πολλά διαφορετικά εμπορικά σήματα έχουν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια των ετών, αλλά το όνομα Proviron είναι πάντα το δυνατότερο. Οι στεροειδείς χρήστες έχουν πολλές παρανοήσεις για Mesterolone ως στεροειδές. Τώρα εισάγετε όλες τις πτυχές Mesterolone λεπτομερώς.

 

Το Mesterolone είναι ένας πολύ μοναδικός τύπος αναβολικού στεροειδούς σε πολλά επίπεδα. Οι ιδιότητές της είναι κάπως παρόμοιες με το oxymetandrolone, αλλά και παρόμοιες με Oxandrolone Anavar και Stanozolol Winstrol. Το Mesterolone δεν αυξάνει την περιφέρεια μυών στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης, αλλά έχει τα ειδικό εφέ όταν χρησιμοποιούνται για το κέρδος μυών και την παχιά απώλεια.

 

Αν και Mesterolone είναι ο πιό κοινός τύπος αναβολικού στεροειδούς φαρμάκου που χρησιμοποιείται στην επεξεργασία, η διοίκηση αμερικανικών φαρμάκων δεν έχει εγκρίνει την παραγωγή της. Αυτό το φάρμακο είναι πιό κοινό στη δυτική Ευρώπη. Ο πιό κοινός όρος που αντιμετωπίζεται είναι η έλλειψη αρσενικών ορμονών, η οποία προκαλείται συνήθως με τη γήρανση. Το Mesterolone μπορεί επίσης να βελτιώσει τη γονιμότητα και την ποιότητα και την ποσότητα σπέρματος, η οποία είναι πολύ διαφορετική από άλλα στεροειδή φάρμακα που έχουμε εισαγάγει πριν.

 

τελευταία εταιρεία περί Μπορεί Proviron να αυξήσει τη μάζα μυών και να μειώσει το λίπος;  0

 

Από τη στεροειδή ομάδα KungFu

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Miss. Anne
Τηλ.: : +8613486829776
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)