Να στείλετε μήνυμα

Ποια είναι τα αποτελέσματα του κιτρικού άλατος Clomifene;

November 13, 2019

τελευταία εταιρεία περί Ποια είναι τα αποτελέσματα του κιτρικού άλατος Clomifene;

Ποια είναι τα αποτελέσματα του κιτρικού άλατος Clomifene;

 

1. Επεξεργασία της anovulatory θηλυκής στειρότητας, κατάλληλη για εκείνους με ένα ορισμένο επίπεδο οιστρογόνου

2. Επεξεργασία της ανεπαρκούς λειτουργίας luteum σωμάτων

3. Δοκιμή της ωοθηκικής λειτουργίας

4. Ανίχνευση της ανώμαλης λειτουργίας του αρσενικού υποθαλαμικός-βλεννογόνος-γεννητικού άξονα 5. Επεξεργασία της αρσενικής στειρότητας λόγω πολύ λίγου σπέρματος.

 

Ιδιότητες: Αυτό το προϊόν είναι ένα άσπρο κομμάτι.

 

Ανθεκτικά φάρμακα ορμονών.

Ο μηχανισμός αυτού του προϊόντος για να υποκινήσει την ωογένεση δεν γίνεται κατανοητός πλήρως. Επειδή αυτό το προϊόν έχει μια διπλή επίδραση του αδύνατου ενθουσιασμού και του ισχυρού ανταγωνισμού στο οιστρογόνο, η ωογένεση μπορεί να υποκινηθεί στον υποθάλαμο. Ο πρώτος ανταγωνισμός είναι κυρίαρχος, και ο υποθαλαμικός δέκτης οιστρογόνου καταλαμβάνεται από τον ανταγωνισμό, ο οποίος παρεμποδίζει το αρνητικό αποτέλεσμα του ενδογενούς οιστρογόνου. Η ανατροφοδότηση προωθεί την αυξανόμενη έκκριση η ορμόνη και της θυλάκιο-υποκίνησης της ορμόνης, που ακολουθείται από την υποκίνηση της αύξησης θυλακίου. Αφότου ωριμάζει το θυλάκιο, η απελευθέρωση των αυξήσεων οιστρογόνου, και η απελευθέρωση της γοναδοτροπίνης προτού να υποκινηθεί η ωογένεση από το θετικό ανατροφοδοτούν για να φθάσουν στην τιμή κορυφής, έτσι η αρσενική στειρότητα ωογένεσης και επεξεργασίας μπορεί να αφορά αυξανόμενο FSH και το LH και την προώθηση της παραγωγής σπέρματος. ™

Φαρμακοκινητικές: Μετά από την προφορική διοίκηση, απορροφάται μέσω του εντέρου και εισάγει την ηπατική κυκλοφορία αίματος. Το T1/2 είναι γενικά 5-7 ημέρες. Αυτό το προϊόν μεταβολίζεται στο συκώτι. Εισάγει τα έντερα με τη χολή και αποβάλλεται έπειτα από τα περιττώματα, και μέρος από το απορροφείται εκ νέου μέσω της hepato-εντερικής κυκλοφορίας. Το μισό από το εκκρίνεται από τα περιττώματα μέσα σε 5 ημέρες. Μπορεί ακόμα να ανιχνευθεί στα περιττώματα μέσα σε 6 εβδομάδες.

Χρήση και δόση: Προφορικά, 50 mg ανά ημέρα για 5 ημέρες. Έναρξη που παίρνει την ιατρική από τη 5η ημέρα του εμμηνορροϊκού κύκλου. Εάν ο ασθενής είναι αμηνόρροια, πρέπει να αρχίσει την προγεστερόνη τη 5η ημέρα της αιμορραγίας απόσυρσης. Οι ασθενείς που έχουν την ωογένεση μετά από την επεξεργασία αλλά δεν έχουν συλλάβει μπορούν να επαναλάβουν την αρχική σειρά μαθημάτων επεξεργασίας μέχρι τη σύλληψη, ή επαναλαμβάνουν 3-4 σειρές μαθημάτων. Εάν ο ασθενής όχι ovulate μετά από τη θεραπεία, η δόση μπορεί να αυξηθεί σε 100 mg ανά ημέρα για 5 ημέρες στην επόμενη πορεία της επεξεργασίας. Οι μεμονωμένοι ασθενείς μπορούν ovulate μόνο όταν μπορεί να φθάσει η δόση σε 150 mg ανά ημέρα.

 

τελευταία εταιρεία περί Ποια είναι τα αποτελέσματα του κιτρικού άλατος Clomifene;  0

 

Από τη στεροειδή ομάδα KungFu

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Miss. Anne
Τηλ.: : +8613486829776
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)