Να στείλετε μήνυμα

Ποια είναι τα αποτελέσματα Turinabol;

August 7, 2019

τελευταία εταιρεία περί Ποια είναι τα αποτελέσματα Turinabol;

Turinabol (χημικό όνομα 4 χλωρο-17a-μεθυλικός-17b-hydroxyandrosta-1,4-dien-3-ένα), που είναι μια ουσία βασισμένη σε Dianabol (metandrolone), και Dianabol αυτό είναι επίσης ένα παράγωγο της τεστοστερόνης.

 

Το χαρακτηριστικό Teribu είναι ότι δεν θα είναι αρωματικό (όχι) και δεν έχει τις ισχυρές αρρενογόνες ιδιότητες. Αυτό είναι μεγάλου οφέλους στους αθλητές που πρέπει να αυξήσουν την αδύνατη Μασαχουσέτη σωμάτων.

 

Μια άλλη πολύ ειδική ιδιοκτησία Turinabol είναι ότι μπορεί σημαντικά να μειώσει το ποσό δεσμευτικής σφαιρίνης ορμονών φύλων. Υπάρχουν επίσης μερικά στεροειδή που είναι ισχυρότερα εν προκειμένω, αλλά η επίδραση Telibu είναι επίσης πολύ σημαντική. Η μείωση στη δεσμευτική σφαιρίνη ορμονών φύλων σημαίνει ότι υπάρχει περισσότερη ελεύθερη τεστοστερόνη στο σώμα. Το πιο σημαντικό, επιτρέπει άλλα στεροειδή που χρησιμοποιείτε συγχρόνως για να έχετε μια πιό μακράς διαρκείας επίδραση. Μπορεί επίσης να ειπωθεί ότι μπορείτε να αυξήσετε την επίδραση άλλων στεροειδών που χρησιμοποιούνται συγχρόνως χωρίς αύξηση της δόσης του φαρμάκου.

 

τελευταία εταιρεία περί Ποια είναι τα αποτελέσματα Turinabol;  0

 

Από τη στεροειδή ομάδα KungFu

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Miss. Anne
Τηλ.: : +8613486829776
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)