Όροι πληρωμής

January 14, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Όροι πληρωμής

Δεχόμαστε PayPal, τη Western Union, MoneyGram, Bitcoin, μεταφορά τράπεζας και Worldremit.

 

Q: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ PAYPAL;

Α: Ναι. Δεχόμαστε PayPal για τα δείγματα.

 

Q: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Η ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ;

Α: Θλιβερός για τη δυσχέρεια. Τα μετρητά στην παράδοση δεν είναι διαθέσιμα στις επιχειρήσεις μας.

Το Worldremit δέχεται την πιστωτική κάρτα, θα μπορούσατε να πληρώσετε με την πιστωτική κάρτα μέσω του worldremit.

 

Q: ΕΧΕΤΕ ΛΆΒΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΥ; ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΌ ΘΑ ΠΑΡΕΙ;

Το PayPal διαρκεί λεπτά. Το Bitcoin διαρκεί 30 λεπτά.

Το MoneyGram και η Western Union παίρνουν 10 έως 15 λεπτά.

Η μεταφορά Worldremit και τράπεζας παίρνει 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, μερικές φορές μέσα σε 24 ώρες.

 

Q: ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΟΥ;

Α: Ναι. Παρακαλώ μου στείλετε μια φωτογραφία ή μια οθόνη που πυροβολείται της συναλλαγής σας. Θα επιβεβαιώσουμε εάν είναι επιτυχές και το επιλέγουμε επάνω. Εάν υπάρχει ένα λάθος, μπορούμε να το βρούμε και να το καθορίσουμε.

 

Οδηγός διαδικασίας πληρωμής:

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Όροι πληρωμής  0 Western Union

 

Δυτική Ένωση είναι πολύ κατάλληλη και γρήγορος για να πληρώσει τη μικρή πληρωμή, χρησιμοποιείται ευρέως και γίνεται αποδεκτή.

Δυτική Ένωση στοχεύουν να πληρώσει μεταξύ των συγγενών και φίλων, όχι για την επιχειρησιακή χρήση. Παρακαλώ απαιτήστε ως αποστολή των χρημάτων στο φίλο σας (όχι για την επιχειρησιακή χρήση). Διαφορετικά δεν θα επιτρέψουν στα χρήματα για να στείλουν επιτυχώς.

 

CP: Παρακαλώ θυμηθείτε ο, τιδήποτε νόμισμα στέλνετε, pls θέτει το Δολ ΗΠΑ ή ευρο- να πάρει μετρητών.

 

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, pls ελάτε σε επαφή με τον ιστοχώρο Δυτικής Ένωσης ή καλέστε την υπηρεσία στη χώρα σας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Όροι πληρωμής  1 MoneyGram

 

Το MoneyGram είναι παρόμοιο με τη Western Union, είναι επίσης πολύ κατάλληλο και γρήγορος για να πληρώσει από τη μικρή πληρωμή, χρησιμοποιείται ευρέως και γίνεται αποδεκτή.

Το MoneyGram στοχεύουν επίσης να πληρώσει μεταξύ των συγγενών και φίλων, όχι για την επιχειρησιακή χρήση. Διαφορετικά μπορεί να αποτύχει και να επιστραφεί πίσω σε σας.

 

Προσοχή: εάν στέλνετε τα χρήματα σε ένα φανταστικό όνομα αποστολέων, δεν μπορούν να επιστραφούν πίσω σε σας όταν αποτυγχάνει η μεταφορά χρημάτων. αυτός σημαίνει ότι θα χάνατε τα χρήματα σε αυτήν την περίπτωση.

 

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, pls ελάτε σε επαφή με MoneyGram ή τις καλέστε στη χώρα σας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Όροι πληρωμής  2 Bitcoin (που συστήνεται ιδιαίτερα)

 

Λεπτομέρειες επιλογής πληρωμής Bitcoin:

 

Η επιλογή πληρωμής Bitcoin γίνεται αποδεκτή ευρέως από μερικούς χρήστες που προτιμούν την ασφαλέστερη και γρήγορη μέθοδο πληρωμής. Δεν είναι ανιχνεύσιμο από οποιοδήποτε, με άλλα λόγια: κανένας δεν ξέρει ότι έχετε κάνει την πληρωμή, η οποία μπορεί να προστατεύσει τη μυστικότητά σας. Εκτός αυτού, οποιοσδήποτε ένα μεγάλο ή μικρό ποσό πληρωμής, δεν υπάρχει κανένα όριο.

 

Για την τρέχουσα διαθέσιμη διεύθυνση πορτοφολιών bitcoin, pls μας ελάτε σε επαφή με.

 

Προσοχή: ο διπλός έλεγχος πρίν στέλνει, δεν στέλνει λανθασμένα. Δεν είμαστε resiponsible για τη λανθασμένη αποστολή σας. Μην καταστήστε ποτέ μια μεταφορά bitcoin χωρίς μια επιβεβαίωση πρώτος διευθύνσεων πορτοφολιών ομαλή εσείς είναι συχνός πελάτης.

 

Στείλετε το σωστό ποσό Bitcoin βασισμένο στην τρέχουσα τιμή Bitcoin. (Τρέχουσα τιμή bitcoin που ελέγχει στο https://www.bitstamp.net/) μια άλλη περιοχή bitcoin: το https://localbitcoins.com/

 

Πληροφορίες εμείς το bitcoin amout που στέλνονται, κώδικας συναλλαγών, ή screenshort με εκείνες τις σελίδες πληρωμής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Όροι πληρωμής  3Μεταφορά τράπεζας

 

Η μέθοδος πληρωμής καλωδίων τράπεζας γίνεται αποδεκτή από μας. Είναι καταλληλότερο για τη συναλλαγή μια μεγάλη πληρωμή ποσού. Το καλώδιο τράπεζας θα χρειαστεί περίπου 3 εργάσιμες ημέρες για να φθάσει το τέλος μας. Αλλά συναντηθήκαμε μερικές φορές αυτό κοστίσαμε 1-2 εβδομάδες.

 

Μια σοφή πρόταση πληρωμής όταν αμοιβή από το καλώδιο τραπεζών:

 

Ενώ πληρώνετε από το καλώδιο τραπεζών, τη δήλωση στην αξίωση ως δώρο, το ταξίδι, την υπηρεσία, το μισθό ή τη μεσιτεία. Ή κάτι norma… Κατόπιν ο έλεγχος καλωδίων τραπεζών θα είναι ομαλότερος πολύς και στο δύο τέλος. Μην γεμίστε ποτέ τον κενό επιχειρησιακό σκοπό.

 

Μας ελάτε σε επαφή με για τις λεπτομέρειες πληροφοριών τραπεζικού λογαριασμού.

 

Παρακαλώ σημειώστε: Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι μπορούμε να λάβουμε ολόκληρο το ποσό πληρωμής που καλύπτουν ολόκληρες τα στοιχεία και τη ναυτιλία διαταγής σας. Εάν παίρνουμε μόνο την πληρωμή μερών λόγω οποιασδήποτε αμοιβής χειρισμού ειδάλλως, πρέπει να στείλουμε τα αγαθά μερών σε εκείνη την αξία.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Όροι πληρωμής  4Worldremit

 

ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ: το https://www.worldremit.com
Εάν επιλέγετε worldremit, μπορείτε να στείλετε τα χρήματα on-line και με την πιστωτική κάρτα. Είναι πολύ κατάλληλο, η πληρωμή θα διαρκέσει 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για να φθάσει, μερικές φορές είναι γρήγορη μέσα σε 24 ώρες.

 

CP: Σκοπός της αποστολής: συγγενείς ή φίλος (όχι για την επιχειρησιακή χρήση)

 

Μας ελάτε σε επαφή με για τις λεπτομέρειες πληροφοριών Worldremit.

 

Παρακαλώ σημειώστε: Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι μπορούμε να λάβουμε ολόκληρο το ποσό πληρωμής που καλύπτουν ολόκληρες τα στοιχεία και τη ναυτιλία διαταγής σας. Εάν παίρνουμε μόνο την πληρωμή μερών λόγω οποιασδήποτε αμοιβής χειρισμού ειδάλλως, πρέπει να στείλουμε τα αγαθά μερών σε εκείνη την αξία.

 

Στεροειδής ομάδα KungFu

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Miss. Anne
Τηλ.: : +8613486829776
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)