54965-24-1 Nolvadex αναβολική σκόνη κιτρικού άλατος Tamoxifen συμπληρωμάτων οιστρογόνου στεροειδών αντι
10grams
MOQ
wholesale prices,negotiable
τιμή
54965-24-1 Nolvadex Anabolic Steroids Anti Estrogen Supplements Tamoxifen Citrate Powder
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Pharma Grade
Πιστοποίηση: ISO,GMP
Αριθμό μοντέλου: 54965-24-1
Υψηλό φως:

54965-24-1

,

Αναβολικά στεροειδή Nolvadex

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τσάντα φύλλων αλουμινίου ή άλλη discreelty συσκευασία, που χορηγεί την ποσότητα διαταγής και τη διαφ
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, μεταφορά τραπεζών, Bitocin
Δυνατότητα προσφοράς: 1000kg/Month
Προδιαγραφές
Ονομα: Κιτρικό άλας Tamoxifene
Άλλο όνομα: Nolvadex
Αγνότητα: 99%
CAS: 54965-24-1
Χρήση: Στεροειδή αύξησης μυών
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Φυσικός και υγιής
Περιγραφή προϊόντων

Nolvadex αναβολική σκόνη κιτρικού άλατος Tamoxifen συμπληρωμάτων οιστρογόνου στεροειδών φυσική αντι

 

Λεπτομέρειες Tamoxifen:

 

Όνομα προϊόντων: Κιτρικό άλας Tamoxifen

Αλλιώς: Tamoxifen, Nolvadex, STERANABOL TURINABOL, kessar noltam

Αριθμός ληξιαρχείων CAS: 54965-24-1

EINECS: 259-415-2

Δοκιμή: 99%

Μοριακός τύπος: C26H29NO.C6H8O7

Μοριακό βάρος: 563.64

Εμφάνιση: άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

Αποθήκευση: Σκιάζοντας, περιορισμένη συντήρηση

Χρήση: τα αγαθά στον επαγωγέα γονιμότητας αντι-οιστρογόνου, τα αντικείμενα στη δυσλειτουργική μητρική αιμορραγία, τη polycystic ωοθήκη, τις εμμηνορροϊκές αναταραχές και την φάρμακο-προκληθείσα αμηνόρροια και άλλες gynecologic ασθένειες Χρησιμοποιείται ως πρώτη υπεράσπιση γραμμών ενάντια στο καρκίνο του μαστού.

Το Nolvadex είναι ένα δημοφιλές και ισχυρό και οι αποτελεσματικοί εκλεκτικοί διαμορφωτές δεκτών οιστρογόνου (SERM) καλούνται συχνά αντι-οιστρογόνο. Αν και ως ανταγωνιστή, εντούτοις, είναι πραγματικά αγωνιστές, επειδή θα χρησιμεύσει ως το οιστρογόνο σε μερικά μέρη του σώματος ως αντι-οιστρογόνο σε άλλες περιοχές. Δεδομένου ότι μια από την παλαιότερη αγορά SERM ακόμα συχνά χρησιμοποιείται στην ιατρική, αν και Nolvadex χρησιμοποιεί επίσης οι αναβολικοί στεροειδείς χρήστες δεν είναι ένα αναβολικό στεροειδές. Αυτό είναι μια σημαντική σημείωση μερικοί που χρησιμοποιούνται συχνά στο στεροειδή κύκλο. Nolvadex ακριβώς ένα SERM.


Περιγραφή Tamoxifen:

 

Το κιτρικό άλας Tamoxifen είναι ένας εκλεκτικός διαμορφωτής δεκτών οιστρογόνου (SERM) που δημιουργήθηκε το 1961 από ICI τώρα γνωστό ως AstraZenaca. Υπάρχουν πολυάριθμα εμπορικά σήματα συμπεριλαμβανομένων των γενικών μορφών κιτρικού άλατος Tamoxifen στην αγορά, αλλά Nolvadex είναι ο καύτερα - γνωστός. Συχνά αναφερόμενο ως αντι-οιστρογόνο, το κιτρικό άλας Tamoxifen είναι πραγματικά και αντίπαλος και αγωνιστής. Αυτό σημαίνει ότι θα ενεργήσει ως αντι-οιστρογόνο σε ορισμένες περιοχές του σώματος ενεργώντας ως οιστρογόνο σε άλλες περιοχές.

Το κιτρικό άλας Tamoxifen έχει χρησιμοποιηθεί ιατρικά για δεκαετίες και είναι ιδιαίτερα επιτυχές στην επεξεργασία καρκίνου του μαστού, συγκεκριμένα ορμόνη-απαντητικός καρκίνος του μαστού. Είναι επίσης ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται από πολλούς αναβολικούς στεροειδείς χρήστες, αλλά δεν είναι ένα στεροειδές. Αυτό είναι ένα φάρμακο που οι στεροειδείς χρήστες θα χρησιμοποιήσουν μερικές φορές κατά τη διάρκεια της στεροειδούς χρήσης που βοηθά με τις estrogenic σχετικές παρενέργειες που παρουσιάζονται επάνω από τα συγκεκριμένα στεροειδή. Εντούτοις, ο συνηθέστερα χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της μετα θεραπείας κύκλων (PCT). Το PCT είναι η περίοδος εβδομάδας 3-6 μετά από τη στεροειδή χρήση που εφαρμόζεται προκειμένου να βοηθήσει με τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης που καταστέλλεται κατά τη διάρκεια της αναβολικής στεροειδούς χρήσης.


Εφαρμογή Tamoxifen:

 

1)Με σκοπό την επεξεργασία καρκίνου του μαστού υπάρχουν έξι σχέδια κιτρικού άλατος Tamoxifen που καλύπτουν και την αρσενική και θηλυκή επεξεργασία. Σε οποιαδήποτε από τα έξι σχέδια οι δόσεις εμπίπτουν κανονικά στο 10-20mg δύο φορές ανά σειρά ημέρας. Ένα πλήρες 40mg ανά ημέρα (20mg δύο φορές ανά ημέρα) είναι πολύ κοινό κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της επεξεργασίας κιτρικού άλατος Tamoxifen. Πολλοί ασθενείς καρκίνου του μαστού θα συνεχίσουν επίσης 10-20mg ανά ημέρα κατά τρόπο αόριστο μόλις είναι ο καρκίνος στην απαλλαγή προκειμένου να το αποτρέψει από την επιστροφή.

 

2)Έχουμε τον αναβολικό στεροειδή χρήστη. Για στην πρόληψη gynecomastia κύκλων 10-20mg ανά ημέρα είναι η τυποποιημένη σειρά. Εάν αυτή η σειρά χορήγησης της δόσης όχι να βοηθήσουν είναι απίθανη οποιαδήποτε δόση και τα AI πρέπει έντονα να εξεταστούν. Μερικά άτομα είναι φοβισμένα να χρησιμοποιήσουν τα AI επειδή φοβούνται ότι να εμποδίσουν τα κέρδη τους. Είναι αλήθεια εσείς θα κρατήσει ότι το λιγότερο νερό επομένως ζυγίζει λιγότεροι, αλλά το νερό δεν είναι ένα πραγματικό κέρδος. Εκτός αυτού, θα ζυγίζατε μάλλον ακριβώς λίγο λιγότεροι ή θα είχατε το ογκώδες και μη ελκυστικό gynecomastia;

 

3)Αφηνόμαστε με τη χρήση PCT. Τα περισσότερα σχέδια PCT θα αρχίσουν με τις δόσεις κιτρικού άλατος Tamoxifen 40mg ανά ημέρα και θα συνεχιστούν σε αυτήν την δόση για 2-3 εβδομάδες. Η δόση θα μειωθεί έπειτα σε 20mg ανά ημέρα και θα συνεχιστεί σε αυτήν την δόση για 2-3 εβδομάδες. Για ένα κατάλληλο PCT θα περιλάβει συχνά ένα άλλο κιτρικό άλας SERM Clomiphene (Clomid). Για μια πλήρη περίληψη PCT παρακαλώ δείτε πώς να έρθει από τα στεροειδή.

 

Tamoxifen COA:

 

Όνομα προϊόντων Κιτρικό άλας Tamoxifen (Nolvadex)
Εμφάνιση Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Προσδιορισμός Το IR, UV προσαρμόζεται Προσαρμοστείτε
Απώλεια στην ξήρανση <0>0.21ml
Υπόλειμμα στην ανάφλεξη Όχι περισσότερο από 0,2% 0.06ml
Σίδηρος Όχι περισσότερο από 0,005% 0,0018%
Βαριά μέταλλα Όχι περισσότερο από 0,001% 0,0006%
Σχετικές ουσίες Σύνολο: Άτομο όχι περισσότερο από 1,0%: Όχι περισσότερο από 0,5% 0,32% 0,14%
Ε-ισομερές Όχι περισσότερο από 0,3% 0,19%
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες Προσαρμόζεται Προσαρμόζεται
Δοκιμή 99.0~101.0% 99.51%

 

Το Tamoxifen λειτουργεί:

 

Το κιτρικό άλας Tamoxifen είναι αντίπαλος του δέκτη οιστρογόνου στον ιστό στηθών μέσω του ενεργού μεταβολίτη του. Σε άλλους ιστούς όπως το ενδομήτριο, συμπεριφέρεται ως αγωνιστής, και μπορεί έτσι να χαρακτηριστεί ως έναν μικτούς αγωνιστή/έναν αντίπαλο. Το Tamoxifen είναι ο συνηθισμένος ενδοκρινής καρκίνος θεραπείας (αντι-οιστρογόνου) forhormonereceptor-positivebreast στις προ-menopausal γυναίκες, και είναι επίσης πρότυπα στις μετεμμηνοπαυστικές γυναίκες αν και οι ανασταλτικοί παράγοντες aromatase επίσης συχνά χρησιμοποιούνται σε εκείνη την ρύθμιση.

 

μεταβολίζεται στις ενώσεις που δεσμεύουν επίσης στο δέκτη οιστρογόνου αλλά δεν το ενεργοποιούν. Λόγω αυτού του ανταγωνιστικού ανταγωνισμού, πράξεις όπως ένα κλειδί που διακόπτεται στην κλειδαριά που αποτρέπει οποιοδήποτε άλλοδήποτε κλειδί από την παρεμβολή, αποτρέποντας το οιστρογόνο από τη δέσμευση στο δέκτη της. Ως εκ τούτου η αύξηση κυττάρων καρκίνου του μαστού εμποδίζεται.

 

Δόση Tamoxifen:

 

Η μέση δόση Nolvadex μπορεί να ποικίλει αρκετά εντυπωσιακά εξαρμένος το σκοπό της χρήσης καθώς επίσης και των whos χρησιμοποιώντας το. Στις περισσότερες περιπτώσεις η ένωση που αποτελείται από το κιτρικό άλας Tamoxifen θα χρησιμοποιηθεί για στην πρόληψη παρενέργειας κύκλων, να ταχυδρομήσει τη θεραπεία κύκλων (PCT) και από τα θηλυκά για την ωθώντας επίδραση atestosterone ή ως τμήμα μιας προετοιμασίας ανταγωνισμού διάπλασης. Εν πάση περιπτώσει η μέση δόση Nolvadex θα κυμανθεί από 10mg ως 40mg και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα υπερβεί ποτέ αυτό το σημάδι. Προκειμένου να καθοριστεί η σωστή δόση Nolvadex για σας πρέπει μόνο να εξετάσουμε τα τρία κοινά σημεία της χρήσης.

 

1) Θηλυκή δόση Nolvadex:

 

Το κιτρικό άλας Tamoxifen μπορεί να είναι μια άριστη απόδοση που ενισχύει το εργαλείο για το θηλυκό αθλητή δεδομένου ότι έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το testosteroneproduction καθώς επίσης και να δεσμεύσει το οιστρογόνο. Πολλοί θηλυκοί αθλητές θα επιλέξουν αυτήν την ωθώντας επίδραση τεστοστερόνης αντί των αναβολικών στεροειδών λόγω της δυνατότητας του virilization που πολλοί από τους μπορούν να επιφέρουν. Συχνότερα είναι εντούτοις η χρήση από τα θηλυκά στους αθλητικούς ανταγωνισμούς διάπλασης όχι μόνο αλλά αριθμός και μπικίνι επίσης. Τέτοια χρήση μπορεί να προωθήσει πιό αδύνατη και σφιχτότερη να φανεί διάπλαση και να είναι συχνά η διαφορά πόσο καλά στις θέσεις αθλητών. Για τις περισσότερες γυναίκες η πιό κοινή δόση Nolvadex θα είναι σε 10mg ανά ημέρα με πολύ λίγες που υπερβαίνουν πάντα 20mg ανά ημέρα και οι περισσότερες δεν θα χρειαστούν ποτέ αυτού του πολύ.

 

2) Στη δόση Nolvadex κύκλων:

 

Για δεκαετίες πολλή απόδοση που ενισχύει τους αθλητές έχει συμπληρώσει με το κιτρικό άλας Tamoxifen ενώ στον κύκλο προκειμένου να προστατευθεί το againstGynecomastia (αρσενική διεύρυνση στηθών.) Ο τρόπος in-which εργασίες είναι απλός Το Gyno δεδομένου ότι είναι συνήθως γνωστή παρουσιάζεται επάνω από μια αύξηση του οιστρογόνου στο σώμα αυτή η αύξηση προκαλείται από τα αναβολικά στεροειδή που αρωματίζουν. Δεδομένου ότι το υπερβολικό οιστρογόνο υπάρχει μπορεί έπειτα να δεσμεύσει στους δέκτες στο στήθος προκαλώντας Gyno. Ευτυχώς μια καλή δόση 10mg Nolvadex μπορεί συχνά να προστατεύσει από αυτήν την δράση αρχής. Δεδομένου ότι η συγκέντρωση οιστρογόνου εμφανίζεται το κιτρικό άλας Tamoxifen δεσμεύει στη θέση οιστρογόνων που αποτρέπει το από τη δέσμευση και την πρόκληση Gyno. Ενώ 10mg να απασχοληθεί σε πολλά άτομα θα χρειαστεί μια δόση Nolvadex 20mg κάθε μέρα και όταν λαμβάνονται αρκετά αρωματίζοντας στεροειδή δεν υπάρχει κανένα ποσό Nolvadex στη γη που θα την αποτρέψει. Εάν είστε ευαίσθητοι σε Gynecomastia λόγω των υψηλών δόσεων ή την ύπαρξη απλά ευαίσθητοι από τη φύση θα πρέπει να αναζητήσετε τους ανασταλτικούς παράγοντες aromatase δεδομένου ότι θα είναι όλα αυτά σας προστατεύουν.

 

3) Μετα δόση Nolvadex κύκλων:

 

Το PCT είναι και θα είναι πάντα η πιό κοινή περίοδος χρήσης κιτρικού άλατος Tamoxifen και ως τέτοια περισσότεροι θα ενδιαφερθούν για τη σωστή δόση Nolvadex για αυτήν την περίοδο πέρα από οποιους δήποτε άλλους. Ο σκοπός της χρήσης κατά τη διάρκεια του PCT είναι απλός για να υποκινήσει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης που έχει κατασταλθεί λόγω της αναβολικής στεροειδούς χρήσης και περισσότερο από πιθανή παρά πολύ έτσι. Για τα περισσότερα άτομα η καθημερινή θεραπεία θα αρχίσει σε 40mg ανά ημέρα, μειωμένος τελικά σε 20mg ανά ημέρα έως ότου διακόπτεται η χρήση. Το μέσο άτομο θα χρειαστεί τουλάχιστον 4 εβδομάδες της συνολικής θεραπείας με πολλά άτομα που χρειάζονται 6 συνολικές εβδομάδες εάν ο στεροειδής κύκλος τους ήταν μακροχρόνιος και suppressive φύσης. Όσο πολύ το σχέδιο PCT σας είναι μια δόση Nolvadex 40mg ανά ημέρα για το πρώτο μισό του σχεδίου που ακολουθείται από ένα 20mg κάθε μέρα οι τελικές εβδομάδες θα αρκέσουν.

 

Αποτελέσματα Tamoxifen:

 

Για τον αναβολικό στεροειδή χρήστη τα θετικά αποτελέσματα του κιτρικού άλατος Tamoxifen μπορούν να δουν και κατά τη διάρκεια και μετα αναβολική στεροειδής χρήση με τη μετα χρήση που είναι αρχική. Τα αναβολικά στεροειδή όπως την τεστοστερόνη και Nandrolone μεταξύ άλλων θα αυξήσουν τα επίπεδα οιστρογόνου ορών του σώματος. Αυτό εμφανίζεται από την ορμόνη τεστοστερόνης που μετατρέπει στην τεστοστερόνη, η οποία συμβαίνει λόγω της που μεταβολίζεται από το ένζυμο aromatase. Μόλις αρωματιστούν έχετε περισσότερο οιστρογόνο, και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο gynecomastia και να ποτίσει τη διατήρηση. Μπορεί επίσης να οδηγήσει στη υψηλή πίεση αίματος εάν η διατήρηση νερού γίνεται αυστηρή. Το κιτρικό άλας Tamoxifen δεν χαμηλώνει τα επίπεδα οιστρογόνου ορών, αλλά θα δεσμεύσει στους δέκτες στο στήθος αποτρέποντας το οιστρογόνο από τη δέσμευση. Δεν θα κάνει πολύ για τη διατήρηση νερού εάν αυτό είναι ένα ζήτημα. Δεν είναι επίσης αρκετή προστασία gynecomastia για όλα τα άτομα, αλλά αυτό εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο τα υψηλά επίπεδα οιστρογόνου πηγαίνουν τόσο καλά όσο τη γενετική. Εάν περισσότερος ή η ισχυρότερη προστασία απαιτείται οι ανασταλτικοί παράγοντες Aromatase (AI) συστήνονται. Τα AI είναι αντι-οιστρογόνα που εμποδίζουν τη δραστηριότητα aromatase και τα χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνου ορών.

 

Έχουμε έπειτα τα παρακινητικά αποτελέσματα τεστοστερόνης του κιτρικού άλατος Tamoxifen. Αυτό είναι μακράν η σημαντικότερη επίδραση για τον αναβολικό στεροειδή χρήστη. Όταν χρησιμοποιούμε τα αναβολικά στεροειδή καταστέλλουμε τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης μας, και αυτό θα εμφανιστεί ανεξάρτητα από τα στεροειδή χρησιμοποιούμενα. Η στεροειδής χρήση δημιουργεί έναν αρνητικό ανατροφοδοτεί και λέει σε βλεννογόνο σας για να σταματήσει το LH και FSH. Γί αυτό σχεδόν όλοι οι στεροειδείς κύκλοι περιλαμβάνουν την εξωγενή τεστοστερόνη έτσι ώστε ο αρνητικός ανατροφοδοτεί δεν προκαλεί ένα χαμηλό επίπεδο τεστοστερόνης. Μόλις η στεροειδής χρήση είναι πλήρης κάτι απαιτείται έπειτα για να πηδήσει την παραγωγή τεστοστερόνης έναρξης. Θα εμφανιστεί από μόνο του, αλλά θα είναι αργό και Tamoxifen μπορεί και να το επιταχύνει επάνω και να το καταστήσει αποδοτικότερο. Το κιτρικό άλας Tamoxifen εισάγεται, τα επίπεδα LH και FSH ανεβαίνουν και κατά συνέπεια η τεστοστερόνη παράγεται.

 

Σημαντική σημείωση: Η χρήση PCT που περιλαμβάνει το κιτρικό άλας Tamoxifen ή οποιοδήποτε SERM, για την για να είναι επιτυχής αυτό υποθέτει ότι κανένας προγενέστερος χαμηλός όρος τεστοστερόνης δεν υπήρξε. Υποθέτει επίσης ότι καμία ζημία δεν έγινε στον υποθαλαμικός-βλεννογόνος-ορχικός-άξονα (HPTA) κατά τη διάρκεια της χρήσης. Εάν τα προγενέστερα χαμηλά επίπεδα υπήρξαν το κιτρικό άλας Tamoxifen δεν θα καθορίσει μαγικά αυτό. Εάν η αυστηρή ζημία έγινε στο HPTA δεν θα ανακτήσετε και μπορείτε να χρειαστείτε χαμηλή επεξεργασία τεστοστερόνης.

 

Πώς να προχωρήσει στεροειδής διαταγή;

1: Παρακαλώ κοινοποιήστε σε με τα στοιχεία που ψάχνετε, ποσότητα, και η χώρα προορισμού.
2: Επιβεβαιώνετε όλες τις λεπτομέρειες, και μας προσφέρετε τη διαταγή αγοράς
3: Στέλνουμε την τιμή λεπτομέρειας του προϊόντος μας και προσφέρουμε την κατάλληλη αναφορά μεθόδου ναυτιλίας.

4: Επιβεβαιώνετε τη διαταγή και πληρώνετε τα χρήματα 100% εκ των προτέρων και μας στέλνετε τη διεύθυνση λεπτομέρειας.
5: Τακτοποιούμε την αποστολή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
6: Προσφέρουμε την υπηρεσία μεταπωλήσεων αφότου λαμβάνετε το δέμα.

 

54965-24-1 Nolvadex αναβολική σκόνη κιτρικού άλατος Tamoxifen συμπληρωμάτων οιστρογόνου στεροειδών αντι 0

 

Στεροειδές KungFu
Σειρά τεστοστερόνης CAS Σειρά Trenbolone CAS
Τεστοστερόνη Enanthate 315-37-7 Οξικό άλας Trenbolone (Finaplix h/Revalor-χ) 10161-34-9
Βάση τεστοστερόνης 58-22-0 Trenbolone Enanthate 10161-33-8
Οξικό άλας τεστοστερόνης 1045-69-8 Metribolone (Methyltrienolone) 965-93-5
Propionate τεστοστερόνης 57-85-2 Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone (parabolan) 23454-33-3
Τεστοστερόνη Cypionate 58-20-8 Βάση Trenbolone 10161-33-8
Τεστοστερόνη phenylpropionate 1255-49-8 Tibolone 5630-53-5
Τεστοστερόνη Isocaproate 15262-86-9 Σειρά Boldenone CAS
Τεστοστερόνη Decanoate 5721-91-5 Βάση Boldenone 846-48-0
Μίγμα Sustanon 250 τεστοστερόνης Sustanon 250 Boldenone Undecylenate (ισορροπιες) 13103-34-9
Τεστοστερόνη Undecanoate 5949-44-0 Οξικό άλας Boldenone 2363-59-9
Fluoxymesterone (Halotestin) 76-43-7 Boldenone Cypionate 106505-90-2
17-Methyltestosterone 58-18-4 Προφορικά στεροειδή CAS
Mestanolone 521-11-9 Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1
Mesterolone (Proviron) 1424-00-6 Oxandrolone (Anavar) 53-39-4
Προφορικό Turinabol 2446-23-3 Stanozolol (Winstrol) 10418-03-8
17a-μεθυλικός-1-τεστοστερόνη 65-04-3 Μικροϋπολογιστής Stanozolol (Winstrol) 10418-03-8
Οξικό άλας Clostebol (Turinabol) 855-19-6 Dianabol (Metandienone) 72-63-9
1-τεστοστερόνη Cypiontae 1965-6-5 Σειρά Drostanolone CAS
Σειρά Nandrolone CAS Propionate Drostanolone (Masteron) 521-12-0
Nandrolone 434-22-0 Drostanolone Enanthate 472-61-1
Nandrolone Decanoate (DECA) 360-70-3 360-70-3 Methasterone (Superdrol) 3381-88-2
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) 62-90-8 Mibolerone 3704-09-4
Stanolone (Androstanolone) 521-18-6 Nandrolone Cypionate 601-63-8
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Anne
Τηλ.: : +8613486829776
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)