GHRP 6 ακατέργαστα πεπτίδια αύξησης σκονών ανθρώπινα που απελευθερώνουν Hexapeptide CAS 87616-84-0
1 εξάρτηση
MOQ
$1
τιμή
GHRP 6 Raw Powder Human Growth Peptides Releasing Hexapeptide Cas 87616-84-0
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: KungFu Steroid
Πιστοποίηση: ISO9001, BP, USP, GMP
Αριθμό μοντέλου: Ghrp-6
Υψηλό φως:

87616-84-0 ανθρώπινα πεπτίδια αύξησης

,

Απελευθέρωση των ανθρώπινων πεπτιδίων αύξησης Hexapeptide

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τέλεια συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: Παραδώστε τα αγαθά την ίδια μέρα όταν πληρώνετε
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin, Worldremit και PayPal
Δυνατότητα προσφοράς: Αρκετοί
Προδιαγραφές
Αγνότητα: 99%min
EINECS αριθ.: Ορμόνη αύξησης που απελευθερώνει το πεπτίδιο
Άλλα ονόματα: Ghrp-6
Χρήση: Bodybuilding
Βαθμός: Έρευνα
Έγκυρη ημερομηνία: 2 έτη
Περιγραφή προϊόντων

GHRP 6 ακατέργαστη ορμόνη αύξησης πεπτιδίων σκονών που απελευθερώνει Hexapeptide CAS 87616-84-0

 

Όνομα προϊόντων Ghrp-6
Εμφάνιση Άσπρη σκόνη
Προδιαγραφή 99%
Μέθοδος δοκιμής HPLC

 

Περιγραφή:

Ghrp-6 είναι ένα από διάφορα συνθετικά ανάλογα συναντώ-enkephalin που περιλαμβάνουν τα αφύσικα δ-αμινο οξέα, αναπτύχθηκαν για την ορμόνη αύξησής τους (GH) απελευθερώνοντας τη δραστηριότητα και καλούνται GH secretagogues. Στερούνται τη δραστηριότητα αλλά είναι ισχυρά διεγερτικοοι της απελευθέρωσης της GH. Αυτά τα secretagogues είναι ευδιάκριτα από την ορμόνη αύξησης απελευθερώνοντας την ορμόνη (GHRH) δεδομένου ότι δεν μοιράζονται καμία σχέση ακολουθίας και παράγουν τη λειτουργία τους μέσω της δράσης σε έναν απολύτως διαφορετικό δέκτη. Αυτός ο δέκτης κλήθηκε αρχικά δέκτη της GH secretagogue, το ghrelin ορμονών θεωρείται τώρα φυσικό ενδογενές ligand του δέκτη. Επομένως, αυτοί πράξη της GH secretagouges ως συνθετικό ghrelinmimetics. Ghrp-6 χρησιμοποιούνται ευρέως για να αυξήσουν το ποσό φυσικής παραγωγής Γ Χ στο σώμα. Και οι αυξήσεις στο Γ Χ μπορούν να είναι ευεργετικές στο anabolism, παχιά απώλεια, αποκατάσταση και γενικός καλά - η ύπαρξη καθώς επίσης και να εξυπηρετήσουν πιθανά αντι-γηράσκοντα purposes.GHRP-6 θα παρουσιάσει μακρινά μεγαλύτερα οφέλη όταν χρησιμοποιούνται ως τμήμα του α
η μακροπρόθεσμη αντι-γήρανση προγραμματίζει (θεραπεία αντικατάστασης rmone Ho) ή από κοινού με άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν την απόδοση. Για τον αθλητή ή bodybuilder, ghrp-6 χρησιμοποιούνται συχνά από κοινού με το νεαρό δικυκλιστή GRF 1-29 (cjc-1295 χωρίς DAC) αντί της χρήσης Γ Χ.

 

GHRP 6 είναι ένα από διάφορα συνθετικά ανάλογα συναντώ-enkephalin που περιλαμβάνουν τα αφύσικα δ-αμινο οξέα, αναπτύχθηκαν για την ορμόνη αύξησής τους (GH) απελευθερώνοντας τη δραστηριότητα και καλούνται GH secretagogues. Στερούνται τη δραστηριότητα οπιούχων αλλά είναι ισχυρά διεγερτικοοι της απελευθέρωσης της GH. Αυτά τα secretagogues είναι ευδιάκριτα από την ορμόνη αύξησης απελευθερώνοντας την ορμόνη (GHRH) δεδομένου ότι δεν μοιράζονται καμία σχέση ακολουθίας και παράγουν τη λειτουργία τους μέσω της δράσης σε έναν απολύτως διαφορετικό δέκτη. Αυτός ο δέκτης κλήθηκε αρχικά δέκτη της GH secretagogue, το ghrelin ορμονών θεωρείται τώρα φυσικό ενδογενές ligand του δέκτη. Επομένως, αυτοί πράξη της GH secretagouges ως συνθετικό ghrelinmimetics.

 

Πώς ghrp-6 λειτουργούν;

 

Ghrp-6 άμεσα υποκινεί τον προηγούμενο βλεννογόνο αδένα που οδηγεί στη συνέχεια σε μια αύξηση στην απελευθέρωση των ορμονών αύξησης στο σώμα. Δεδομένου ότι ghrp-6 άμεσα έχουν επιπτώσεις ανατροφοδοτήστε το βρόχο που προκαλεί τις αλλαγές στην παρεμπόδιση της απελευθέρωσης των ορμονών αύξησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκαταστήσει τη φυσική κατασκευή της ορμόνης αύξησης εάν τη φυσική έκκριση έχουν εξασθενίσει λόγω της μακροπρόθεσμης τεχνητής χρήσης.

 

Ghrp-6 επίσης σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ασκεί επίδραση στο νευρικό σύστημά μας. Είναι ενδεχομένως σε θέση τους νευρώνες και τη δύναμη ενός προσώπου. Η λειτουργία ghrp-6 είναι θαυμάσια παρόμοια με την εργασία διάφορων στεροειδών στην οικογένεια DHT.

 

Οφέλη ghrp-6 ως ανυψωτή απόδοσης:

 

Χαμηλώνει το λίπος σωμάτων

 

Ghrp-6 η διοίκηση έχει τη φήμη του χαμηλώματος του λίπους, κάνοντας την μια καλή επιλογή για τα bodybuilders στους τέμνοντες κύκλους τους. Είναι επίσης εξαιρετικά ελκυστικό σε εκείνους τους ανθρώπους που είναι βάρος συνειδητό και κοιτάζουν για να ρίξουν εκείνες τις πρόσθετες λίβρες χωρίς να εργαστούν σκληρά στη γυμναστική.

Μυς αύξησης

 

Ghrp-6 η διοίκηση έχει επίσης τη φήμη της διευκόλυνσης μιας αύξησης και μιας ανάπτυξης στους μυς.

Δύναμη αύξησης

 

Εκείνοι οι χρήστες που για τη βελτίωση αξίωσης φαρμάκων στα επίπεδα δύναμης αποσπούν τη διοίκηση ghrp-6.

Είναι προστατευτικός και αντιφλεγμονώδης

 

Ghrp-6 η διοίκηση αρχίζει την καλύτερη προστασία των μυών και ενεργεί ως αντιφλεγμονώδης ουσία που είναι κρίσιμη στη διαδικασία και τη σύνθεση ανάκαμψης μυών.

 

 

Ghrp-6 επίσης εξασφαλίζει ότι το συκώτι λειτουργεί για να αρχίσει τις εκκρίσεις igf-1 που βοηθούν σας να χάσετε παχύ γρηγορότερο και να κερδίσετε τη δύναμη δεδομένου ότι τα χρονικά περάσματα από.

 

Άλλα οφέλη ghrp-6:

 

Σε μια μελέτη, αποδείχθηκε ότι ghrp-6 έχουν μια προστατευτική επίδραση στο συκώτι που φαίνεται να μεσολαβείται από το IGF-I, του TNF-άλφα, και νιτρικού οξείδιο. Τα στοιχεία επίσης προτείνουν ότι η αντιφλεγμονώδης επίδραση ghrp-6 στο συκώτι ασκείται στα nonparenchymal κύτταρα, έτσι, πάλι, για το PCT που αυτό μπορεί να αποδείξει ένα ανεκτίμητο προτέρημα.

 

Όσον αφορά στα πεπτίδια, γενικά, είναι αρκετά νέοι σε σύγκριση με άλλο anabolics, αλλά είναι πολύ καλύτεροι, και έχουν τον τρόπο περισσότερη δυνατότητα κατά τη διάρκεια των κύκλων και του PCT, ακριβώς πόσα υπολείμματα να δουν.

 

Ακριβώς θυμηθείτε να μην φάτε τους εξαερωτήρες ή τα λίπη 50 mins πριν και μετά από μια δόση ghrp-6 ώστε να μη παρεμποδίσει το σφυγμό της GH που θα προκαλέσει. Επιπλέον, 250mcg 3 φορές ημερησίως είναι η καλύτερη δόση που βρήκα για να αποφύγω υπερβολικά το ghrelin και να προκληθεί ακόμα ένα κέρδος μυών μεγάλου ποσού, μια επισκευή ιστού και μια παχιά απώλεια.

 

Δεδομένου ότι ένα πεπτίδιο ghrp-6 είναι ένας από ο ευκολότερος και ο πιό συναισθηματικός στη χρήση. Μια καθημερινή δόση ακριβώς 300mcg που χωρίζεται σε 3 δόσεις θα δει μια χαρακτηρισμένη βελτίωση στον τόνο δερμάτων μέσα σε 3 εβδομάδες επιπλέον, δεδομένου ότι ένα πεπτίδιο ghrp-6 αντι-γήρανσης ολοκληρώνει τον κατάλογό μου όλου του εκχύσιμου GHRP-s.

GHRP 6 ακατέργαστα πεπτίδια αύξησης σκονών ανθρώπινα που απελευθερώνουν Hexapeptide CAS 87616-84-0 0

 

Στεροειδής αξιόπιστος προμηθευτής της Κίνας Kungfu

 

Παρέχουμε την αναβολική στεροειδή σκόνη, ημιτελές πετρέλαιο, τελειωμένη - προϊόντα των στεροειδών, της ανθρώπινης ορμόνης αύξησης Hgh, hcg της ανθρώπινων χοριονικών γοναδοτροπίνης, των πεπτιδίων και sarms της σκόνης με υψηλό - ποιότητα.

 

Γιατί μας επιλέξτε;

 

1. Η ποιότητα εγγύησης η ποιότητα είναι μέχρι τα πρότυπα USP. Είμαστε κύριοι διάφορων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με την υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσουμε και να ελέγξουμε τα προϊόντα. Η επιχείρησή μας έχει πάρει την έγκριση ISO9001, και έχει ένα πλήρη Q.A. & ένα Q.C.system.

 

2. Παράδοση εγγύησης συνεργαζόμαστε με τις ώριμες επιχειρήσεις μεταφορών και έχουμε ποικίλα κανάλια μεταφορών, όπως η Fedex, USPS, DHL και ούτω καθεξής. Αξίζει ότι έχουμε τις τοπικές αποθήκες εμπορευμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Ευρώπη, εξασφαλίζει εκείνη η παράδοση ασφάλειας των αγαθών.

 

3. Άριστη υπηρεσία από την έρευνα, διαταγή στην υπηρεσία μεταπωλήσεων, παρέχουμε την ένα προς ένα υπηρεσία, και απαντάμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για σας. Και θα ακολουθήσουμε τη συσκευασία μετά από σας διαταγή, να υπενθυμίσει σε σας για να υπογράψουμε όταν φθάνει έως ότου λαμβάνετε.

 

Καλωσορίστε στην έρευνά σας. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε ο αξιόπιστος συνέταιρος σας.

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Anne
Τηλ.: : +8613486829776
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)